Opleiding: Mediaredactie­medewerker

Welkom bij het Mediacollege Amsterdam!

Om het nieuwe schooljaar goed te starten heb je boeken, digitale leermiddelen, een laptop en informatie nodig. Deze website helpt je om op de juiste manier je spullen te bestellen.

De tweede- en derdejaars studenten zullen via de post meer informatie ontvangen over het nieuwe schooljaar, in de brief staat in welke klas je bent geplaatst. In de week voor het nieuwe schooljaar kun je via Magister je rooster inzien.
Voor de eerstejaars staat hieronder een overzicht voor wanneer en waar je op de eerste schooldag verwacht wordt en wat je mee moet nemen. Hou deze site in de gaten, in verband met Covid-19 richtlijnen voor het MBO zijn wij achter de schermen hard aan het werk om deze informatie zo snel mogelijk te delen met jullie.

Klik op de linkjes hieronder voor meer informatie over de benodigdheden die je voor aankomend schooljaar nodig hebt.

We vertrouwen erop dat je mede dankzij deze website het schooljaar goed van start kunt gaan. Mocht je nog vragen hebben kan je per e-mail contact opnemen met de betreffende teamassistente: p.heinicke@ma-web.nl.

KlasDatumTijdstipLocatieMeenemen
MR1A en MR1BInformatie volgt z.s.m.Laptop, pen en papier
MR2A en MR2BInformatie volgt z.s.m.Lokaal volgens roosterLaptop

Eerstejaars studieloopbaanbegeleiders
Nieuwsgierig naar de eerstejaars studieloopbaanbegeleiders? Dit jaar was een live ontmoeting tijdens de informatieavond niet mogelijk maar ze stellen zich graag voor via een video. ⬇️⬇️