Opleiding: Filmacteur

Welkom bij het Mediacollege Amsterdam!

Om het nieuwe schooljaar goed te starten heb je boeken, digitale leermiddelen, een laptop en informatie nodig. Deze website helpt je om op de juiste manier je spullen te bestellen.

De tweede- en derdejaars studenten worden via de mail geinformeerd over het nieuwe schooljaar, in de mail staat in welke klas je bent geplaatst.
Omdat er nu vanweg de Corona regelgeving nog niet precies bekend is hoe de start van het nieuwe schooljaar eruit gaat zien, staat hieronder voorlopig vermeld op welke dag het schooljaar van start gaat. In de laatst week van de vakantie zal dit aangepast worden, kijk daarom in die week op de site voor een update.

In de week voor het nieuwe schooljaar kun je via Magister je rooster inzien.

Klik op de linkjes hieronder voor meer informatie over de benodigdheden die je voor aankomend schooljaar nodig hebt.

We vertrouwen erop dat je mede dankzij deze website het schooljaar goed van start kunt gaan. Mocht je nog vragen hebben kan je per e-mail contact opnemen met de betreffende teamassistente: j.hoeve-henzen@ma-web.nl.

KlasDatumTijdstipLocatieMeenemen
FA1Aa/FA1AbMaandag 31 augustus 20209.00 uurContactweg 36 Studio FilmacteurLunch, pen en papier
FA2Aa/FA2AbMaandag 31 augustus 202011.00 uurContactweg 36 Studio FilmacteurLunch, pen en papier
FA3Aa/FA3Ab
FA3Ba/ FA3Bb
Maandag 31 augustus 202011.00 uurContactweg 36 Studio FilmacteurLunch, pen en papier
Zoals je ziet is de benaming van de klassen aangepast. Door deze aanpassing is het mogelijk om een rooster te maken voor halve klassen na de zomervakantie.
Het kan zijn dat de klasindeling nog gaat wijzigen. Daar krijg je dan uiterlijk in de laatste vakantieweek bericht over.