Opleiding: vmbo media, vormgeving en ICT

Welkom bij het Mediacollege Amsterdam!

Om het nieuwe schooljaar goed te starten heeft uw zoon/dochter informatie, boeken en materialen nodig. Deze website kan u daarbij op weg helpen.

Het vmbo van Mediacollege Amsterdam start het nieuwe schooljaar  maandag 10 september met een gezamenlijke bijeekomst in de kantine van Dintelstraat 15.
Op deze dag worden de leerlingen van het eerste leerjaar om 10.10 uur op school verwacht, om 10.30 uur start de bijeenkomst.

Boeken bestellen voor het vmbo
De boeken kunt u bestellen bij Van Dijk. Via deze link komt u bij de website van Van Dijk.
U hoeft alleen het pakketnummer in te vullen die in de door u ontvangen brief staat. Vervolgens maakt u een account voor uw zoon/dochter aan om in te kunnen loggen. Heeft uw zoon/dochter al een account, dan kunt u deze gebruiken.

De leerboeken, werkboeken en het digitale lesmateriaal die voor een specifiek leerjaar nodig zijn, zijn gratis en worden door school betaald. Wel wordt een borg van € 75,00 door school in rekening gebracht. Het borgbedrag wordt teruggestort wanneer uw zoon/dochter de school verlaat en alle boeken correct heeft ingeleverd. Voor de boeken die aan het eind van het schooljaar niet ingeleverd worden ontvangt u alsnog een factuur van Van Dijk.

Leermiddelen/ouderbijdrage
In juli heeft u een brief betreft de leermiddelen/ouderbijdrage en een overeenkomst ouderbijdrage ontvangen. Indien u de overeenkomst nog niet heeft ingeleverd ontvangen wij deze graag vóór 25 juli ingevuld en ondertekend retour.
Mocht u het formulier niet meer hebben, het is eventueel nog terug te vinden in het menu ‘links voor jouw opleiding’ onder het kopje ‘ouderbijdrage vmbo’.

Voor vragen kunt u via e-mail contact opnemen met de  afdelingsassistente, mevrouw M. Burger: m.burger@ma-web.nl.

 

Informatie voor leerlingen en studenten die het schooljaar 2019-2020 goed willen starten bij Mediacollege Amsterdam: welkom bij Ma!

LET OP: De informatie op deze website is van afgelopen schooljaar, na de informatieavond van jouw gekozen opleiding staat de actuele informatie online.

Opleiding

Datum (tijdstip en locatie wordt nog bekend gemaakt)

Podium- en evenemententechniek

Lichttechniek

Geluidtechniek

Mediaperformer

Filmacteur

17 juni

Audiovisueel

Game Artist

Ruimtelijk Vormgever

18 juni

DTP

Medewerker Creatieve Productie

Sign

18 juni

Media- en Gamedeveloper

Mediamanager

Mediaredactiemedewerker

 

Mediavormgever

20 juni

 

 

 

24 juni