Vragen?

Vragen over je bestelling bij Studers?
Ga dan naar de klantenservice van Studers (dit gaat buiten het Mediacollege Amsterdam om)

Vragen over je bestelling van Studywise?
Ga dan naar de klantenservice van Studywise.

Vragen over Microsoft 365? 
Dan kun je terecht bij de ICT Helpdesk aan de Contactweg (bij de receptie) of door een e-mail te sturen aan servicepunt@ma-web.nl. 


Opleidingen


Locaties Mediacollege Amsterdam
Ma heeft drie locaties in Amsterdam. Bijna alle mbo-opleidingen starten studiejaar ’22-’23 op de Contactweg 36, vlakbij station Sloterdijk. Studenten Ruimtelijk vormgever hebben les op de Condensatorweg 36, deze twee vestigingen liggen op loopafstand van elkaar. Het vmbo Media, Vormgeving & Ict is gevestigd op de Dintelstraat 15, vlakbij de RAI. 

Postadres
Mediacollege Amsterdam
Postbus 67003
1060 JA Amsterdam
020- 850 95 00

🛎️ Belangrijke informatie Studers | Boeken & licenties
Studers heeft besloten om alle activiteiten per direct te beëindigen. Het gevolg daarvan is dat vanaf nu geen leermiddelen bestellingen meer geplaatst kunnen worden. De persoonlijke omgeving (Mijn Studers) blijven toegankelijk tot 31 mei 2023. De reeds geleverde digitale leermiddelen blijven toegankelijk zolang de licentie geldig is.

➡️ De geplaatste bestellingen – mits op voorraad – zullen de komende weken op een goede manier geleverd worden. Waar dat niet mogelijk blijkt te zijn, is Studers genoodzaakt om de (deel)bestelling te annuleren en de betaling terug te storten.

➡️ Het Mediacollege is op dit moment op zoek naar een oplossing hiervoor. Meer informatie volgt zo snel mogelijk.