Hard- en software bestellen

Je hebt voor je opleiding een Windows laptop of een Apple MacBook Pro nodig. In onderstaande lijst vind je een link naar de webshop van Studywise waar je tegen zeer gereduceerde prijzen een laptop met benodigde software kunt aanschaffen. In de webshop tref je het assortiment aan dat door jouw opleiding geselecteerd is.

In het document ‘Hard- en software informatie voor het schooljaar ‘20 – ‘21‘ vind je de informatieavond presentatie met antwoord op jouw vragen.

Heb je al een Windows laptop of een Apple MacBook Pro dan vind je hieronder de specificaties waar deze aan moet voldoen:

  • IntelCore I3, of beter
  • 64 bit OS
  • 256-Gb vaste schijf, of meer
  • 8-Gb intern RAM geheugen, of meer
  • Grafische kaart met 1GB, of beter
  • 5-Ghz wifi-kaart

Verder vind je in de lijst ook de benodigde software die je voor je opleiding nodig hebt.

Mediaredactie­medewerker Hard- en software leerjaar 1

ProductKostenExtra informatieVerplichtDirect bestellen
Laptopv.a. €1.534,-Kosten van de laptop v.a. €1.534,-ja
Muis met draadv.a. €10,-jaBestel
Adobe CCjaAdobe Creative Cloud wordt vanaf komend schooljaar voor jou beschikbaar gesteld door Mediacollege Amsterdam (à 128,- euro per schooljaar)! Dit betekent dat je deze licentie niet zelf hoeft aan te schaffen. In de eerste schoolweek zal een docent je helpen om dan de licentie voor Adobe Creative Cloud te installeren.
Office 365GratisWord, excel, powerpoint etc.ja

Mediaredactie­medewerker Hard- en software leerjaar 2

ProductKostenExtra informatieVerplichtDirect bestellen
Laptopv.a. €1.534,-Kosten van de laptop v.a. €1.534,-ja
Muis met draadv.a. € 10,-jaBestel
Adobe CCGratisLicentie verlengenjaAdobe Creative Cloud wordt vanaf komend schooljaar voor jou beschikbaar gesteld door Mediacollege Amsterdam (à 128,- euro per schooljaar)! Dit betekent dat je deze licentie niet zelf hoeft aan te schaffen. In de eerste schoolweek zal een docent je helpen om dan de licentie voor Adobe Creative Cloud te installeren.
Office 365GratisWord, excel, powerpoint etc.ja

Mediaredactie­medewerker Hard- en software leerjaar 3

ProductKostenExtra informatieVerplichtDirect bestellen
Adobe CCGratislicentie verlengenjaAdobe Creative Cloud wordt vanaf komend schooljaar voor jou beschikbaar gesteld door Mediacollege Amsterdam (à 128,- euro per schooljaar)! Dit betekent dat je deze licentie niet zelf hoeft aan te schaffen. In de eerste schoolweek zal een docent je helpen om dan de licentie voor Adobe Creative Cloud te installeren.

Terug