OPLEIDING

Mediavormgever versneld

Welkom op het Mediacollege Amsterdam, kortweg MA.   

Dit is de plek waar je komende 4 jaar alle informatie vindt en alle links die je nodig hebt om je studie succesvol te volgen.   

Wat kun je hier o.a. vinden?   
Aan de rechterkant van deze pagina staat wat je nodig hebt voordat je start. Je hebt veel materiaal al nodig op de allereerste lesdag, zoals boeken (Voor havisten niet nodig) en software (alleen het Adobe softwarepakket is nodig). Hier staat ook informatie die je nodig hebt om lessen te kunnen volgen, bijvoorbeeld naar Magister voor je rooster. Algemene informatie over het Mediacollege, zoals het vakantierooster en info over stage vind je ook in deze lijst met links.  

  

Hoe ziet de introductieweek eruit?  
De eerste week (3 t/m/ 6 september) is een introductieweek. Tijdens deze week ga je kennismaken met medestudenten en docenten, met de school, met de omgeving. Deze hele week besteed je samen met je klas.   

Op dinsdag 3 september start je schooljaar.   
We beginnen om 9.30u in de Voor het lokaal kijk in het rooster; die zaal vind je net voorbij de kantine aan je linkerhand.   
Zorg dat je op tijd bent!  
  
Neem je je LAPTOP mee, pen en papier en eten & drinken (of geld om iets in de kantine te kopen).   
Je maakt kennis met je klas en je krijgt algemene informatie over de opleiding (rooster, digitale leeromgeving etc) en een update over de rest van de week.   

Wat gaan we de rest van de week doen?  
Op dinsdag 3 september zijn alle klassen op school 
Op woensdag en donderdag is er een programma in de stad   
Op vrijdagochtend heb je briefing op school van je eerste project 

Op maandag 9 september starten de lessen!  


Kennismaking met je klas

KlasDatumTijdstipLocatieMeenemen
Volgt
Volgt

Eerste lesdag

KlasDatumTijdstipLocatiebelangrijk
MV2R Dinsdag 3 September 20249:30 uurkijk in het rooster voor het lokaalNeem je je LAPTOP mee, pen en papier en eten & drinken (of geld om iets in de kantine te kopen).