Overige benodigdheden

Hieronder vind je een lijst met overige benodigdheden die je voor de start van het schooljaar in bezit moet hebben. NB: materialen die je al in het bezit heeft, hoeven uiteraard niet aangeschaft te worden. Je bent niet verplicht om dit bij van Beek aan te schaffen, dit mag ook ergens anders.

Bestellen bij Van Beek
Ga naar de gezamenlijke website van Mediacollege Amsterdam en Van Beek en kies je opleiding. Bestel een totaalpakket of alleen de artikelen die je nog niet hebt.
Bestel je het totaalpakket, dan krijg je een korting.
Alle artikelen, vermeld op deze lijst, zijn nodig in het komende schooljaar.

Er zijn 2 mogelijkheden:

AFHALEN bij Van Beek:
Je kunt de goederen afhalen in het filiaal van Van Beek op de Weteringschans 201-205 te Amsterdam. Op werkdagen vanaf dinsdag 24 augustus (routebeschrijving op de website van Van Beek).

BEZORGEN door Van Beek en lokale postbezorging*:
De goederen kunnen ook bij je worden afgeleverd. Van Beek zal het pakket (op een afgesproken datum) door postNL bij je thuis laten bezorgen. Het is in dit geval belangrijk dat je een afleverdag bij het bestellen selecteert (mogelijk vanaf dinsdag 24 augustus, op doordeweekse dagen). Indien je een maandag als afleverdag selecteert, worden de goederen op vrijdag verzonden, de afleverdag kan dan zaterdag of maandag zijn (dit is afhankelijk van de lokale postbezorging).

* De bezorgkosten bedragen € 7,50.

Deze materialen zijn makkelijk te bestellen via Van Beek. Je bent niet verplicht dit bij Van Beek aan te schaffen, dit mag ook ergens anders. Indien de materialen al in bezit zijn, hoef je deze niet dubbel aan te schaffen. Bij sommige materialen zie je dat je niet verplicht bent deze aan te schaffen, maar zijn wel heel handig om te hebben

WatInformatieBestellenKostenVerplicht
A5 DummyAantal: 1Deze krijg je via de opleiding€6,00 - 10,00Ja
Puntenslijper (eventueelmet bakje)Aantal: 1€0,50Ja
GumAantal: 1€0,88Ja
Grafietpotloden Aantal: 1Bestellen bij Van Beek€7,77Ja
Rood potloodAantal: 1Bestellen bij Van Beek€1,78Ja
Blauw potloodAantal: 1Bestellen bij Van Beek€1,78Ja
CollegeblokAantal: 1Ja
AgendaAantal: 1Ja
Geo driehoekAantal: 1Ja
PennenAantal: 1Ja
Kluisje, geen huur wel borgDit wordt aan de start van het schooljaar met je studiebegeleider geregeld.€15Nee
Externe harde schijfMinimaal 500 gb voor back-up van het werk.v.a. €30Nee
Over-ear headphonev.a. 20Nee
Terug