Opleiding: Geluidstechnicus 2e en 3e leerjaar

Welkom bij het Mediacollege Amsterdam!

Om het nieuwe schooljaar goed te starten heb je boeken, digitale leermiddelen, een laptop en informatie nodig. Deze website helpt je om op de juiste manier je spullen te bestellen.

De tweede en derde jaars studenten worden via de mail geinformeerd over het nieuwe schooljaar, in die mail staat in welke klas je bent geplaatst.
Omdat er nu vanweg de Corona regelgeving nog niet precies bekend is hoe de start van het nieuwe schooljaar eruit gaat zien, staat hieronder voorlopig vermeld op welke dag het schooljaar van start gaat. In de laatst week van de vakantie zal dit aangepast worden, kijk daarom in die week op de site voor een update.

In de week voor het nieuwe schooljaar kun je via Magister je rooster inzien.

Klik op de linkjes hieronder voor meer informatie over de benodigdheden die je voor aankomend schooljaar nodig hebt.

We vertrouwen erop dat je mede dankzij deze website het schooljaar goed van start kunt gaan. Mocht je nog vragen hebben kan je per e-mail contact opnemen met de betreffende teamassistente: j.hoeve-henzen@ma-web.nl.

KlasDatumTijdstipWatLocatieMeenemen
GT2Aa/Bamaandag 31 augustus 202015:30 uurKick-off stageContactweg 36, Dintelzaal
GT3Aa/BaDonderdag 3 september 2020 NNBExcursie Audio Mattijsen.NNB
2e jaars studenten LET OP: Als je nog geen stageplek hebt gevonden, dan meld je je op maandag 31 augustus bij de stagedocent!!
Zoals je ziet is de benaming van de klassen aangepast. Door deze aanpassing is het mogelijk om een rooster te maken voor halve klassen na de zomervakantie .
Het kan zijn dat de klasindeling nog gaat wijzigen. Daar krijg je dan uiterlijk in de laatste vakantieweek bericht over.
De 1e jaars Geluidstechniek kijken voor alle info bij Podium en Evenemententechniek niv. 4 , 1e leerjaar.