BPV | Filmacteur | B1-K1-W1: Profileert zichzelf in de markt

B1-K1-W1: Profileert zichzelf in de markt
Omschrijving
De artiest denkt na over wie hij is, wat zijn talent is als artiest en hoe hij dit in de markt wil zetten. Hij ontwikkelt zijn artisticiteit en ontwikkelt een professionele identiteit gebaseerd op zijn eigen talent en zijn artistieke capaciteiten. De artiest stelt zichzelf duidelijke carrièredoelen en kiest een profilering die daarbij aansluit. Hij creëert creatieve content laat zijn artistieke vakmanschap zien waarmee hij zich onderscheidt in de markt. De artiest bepaalt op welk deel van de markt hij zich gaat richten.
Resultaat
De artiest en zijn artistieke vakmanschap zijn zichtbaar in de markt via een duidelijk en onderscheidende professionele identiteit.
Gedrag
De beginnend beroepsbeoefenaar:kan logisch en begrijpelijk uitleggen wie hij is, wat zijn talent is en zijn meerwaarde als artiest voor de markt en/of opdrachtgever;straalt enthousiasme uit over zijn eigen artistieke performance en/of artistieke producten en weet anderen daarin mee te trekken;heeft vertrouwen in de eigen artistieke kwaliteiten en dat zijn initiatieven om zijn talent te profileren in de markt succesvol zullen zijn zonder daarbij de realiteit uit het oog te verliezen;gebruikt zelfreflectie en feedback om zijn professionele identiteit te versterken. De onderliggende competenties zijn: Beslissen en activiteiten initiëren, Presenteren, Leren

Hoofdpagina