Opleiding: Podium- en evenemententechnicus (niveau 2 en 3)

Welkom bij het Mediacollege Amsterdam!

Om het nieuwe schooljaar goed te starten heb je boeken, digitale leermiddelen, een laptop en informatie nodig. Deze website helpt je om op de juiste manier je spullen te bestellen.

De tweede jaars studenten worden via de mail geinformeerd over het nieuwe schooljaar, in die mail staat in welke klas je bent geplaatst.
Omdat er nu vanweg de Corona regelgeving nog niet precies bekend is hoe de start van het nieuwe schooljaar eruit gaat zien, staat hieronder voorlopig vermeld op welke dag het schooljaar van start gaat. In de laatst week van de vakantie zal dit aangepast worden, kijk daarom in die week op de site voor een update.

In de week voor het nieuwe schooljaar kun je via Magister je rooster inzien.

Klik op de linkjes hieronder voor meer informatie over de benodigdheden die je voor aankomend schooljaar nodig hebt.

We vertrouwen erop dat je mede dankzij deze website het schooljaar goed van start kunt gaan. Mocht je nog vragen hebben kan je per e-mail contact opnemen met de betreffende teamassistente: j.hoeve-henzen@ma-web.nl.

KlasDatumTijdstipWatLocatieMeenemen
PET1Xa/bDinsdag september 20219.30-13.30Kennismaking. rondje school, introductie MS TeamsContactweg 36, Laptop
PET2Ma/bMaandag september 202115:30 uurContactweg 36, DintelzaalKick-off stage
PET2Xa/bMaandag september 2021 15:30 uurContactweg 36, Dintelzaal
Kick-off stage
Het kan zijn dat de klasindeling nog gaat wijzigen. Daar krijg je dan uiterlijk in de laatste vakantieweek bericht over.
2e jaars studenten LET OP: Als je nog geen stageplek hebt gevonden, dan meld je je op maandag 6 september bij de stagedocent!!